Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Verandacentrum BV

Verandacentrum B.V. is een zusterbedrijf van Benoton B.V.

Verandacentrum.nl is uw veranda- en tuinkamerspecialist en is gevestigd in Bodegraven en Zoetermeer. Naast alle mogelijkheden wat betreft veranda’s en tuinkamers biedt VerandaCentrum.nl in samenwerking met zusterbedrijf Benoton B.V. u de mogelijkheid het totaalpakket inclusief eventuele benodigde bestrating en/of aanleg bij ons onder te brengen.

Verandacentrum.nl heeft een prachtig assortiment veranda’s, tuinkamers, glasschuifwanden, loungeplekken, houten overkappingen, carports en schuttingen. Verandacentrum.nl is een geselecteerd dealer van diverse gerenommeerde merken zoals Verasol, Leiner, Aluxe en Palmiye. Daarnaast kunt u bij Verandacentrum.nl geheel naar uw eigen wensen een houten overkapping op maat laten maken en plaatsen.

Verandacentrum.nl beschikt over inspirerende showrooms in Bodegraven en Zoetermeer waar u het complete aanbod aan veranda’s en tuinkamers kunt bekijken en ontdekken. Daarbij bent u altijd verzekerd van een deskundig advies. De showrooms in Bodegraven en Zoetermeer zijn gunstig en centraal gevestigd, hierdoor reikt ons werkgebied tot en met grote steden als Utrecht, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Amsterdam.

X