Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Jumboblokken

(9 products)

Jumboblokken worden veelal gebruikt als afzetting op parkeerterreinen, industrieterreinen en voor het tijdelijk ontoegankelijk maken van wegen. Benoton levert jumboblokken in de volgende afmetingen(bxhxl):

40x45x80cm – 45x45x90cm -45x49x90cm – 45x80x90cm – 45x100x90cm – 45x131x90cm

Jumboblokken van Benoton kunnen worden voorzien van een door en door sparing aan de bovenzijde en aan de langszijde. Hier kunnen bijvoorbeeld tijdelijke verkeersborden in worden geplaatst om snel en eenvoudig het verkeer te geleiden. Ook vlaggemasten vinden vaak hun weg in de jumboblokken van Benoton. Speciaal voor evenementen levert Benoton jumboblokken met een hijsvoorziening aan de bovenzijde of uitsparingen aan de onderzijde. Hier kunnen heftrucks heel snel de gemaakte versperring verwijderen.

Jumboblokken bij Benoton zijn niet alleen leverbaar met 2 afgeronde koppen, maar ook met een afgeronde en een vlakke kop of zelfs met 2 vlakke koppen. Op deze manier is zelfs een doorgaande mobiele afzetting te maken.

Jumboblokken worden standaard in grijs geproduceerd.

Opties:

antraciet -hardsteenkleur -rood- wit – groen – geel – oranje – blauw – terracotta – uitgewassen deklagen -gepolijste deklagen

Showing 1-9 of 9 results

Showing 1-9 of 9 results

X