Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Prefab Beton en maatwerk

(62 products)

Benoton heeft ongekende mogelijkheden op het gebied van prefab beton en de mogelijke afwerkingen. Met name op het gebied van zitranden, zitbanken en parkbanden worden deze bewerkingen met name gebruikt door ontwerpers en tuin-en landschapsarchitecten.

Omdat wij beschikken over bijna alle denkbare grind-en splitsoorten kunnen wij heel eenvoudig maatwerk verzorgen. Dit in combinatie met de huidige afwerkingsmethodieken geeft ons de mogelijkheid om te zeggen: Kan niet, bestaat niet!

Het huidige prefab beton staat letterlijk voor elementen die in verharde toestand op het werk worden geleverd, echter kan dat door verschillende productietechnieken gerealiseerd worden.

Hierbij te denken aan ZVB (zelfverdichtend beton), stampbeton, trilbeton en zelfs printbeton, allemaal manieren om beton in verharde toestand op het werk te kunnen leveren. En wat te denken van hogesterkte beton, een manier om slanke, maar toch hele sterke elementen te produceren.

Wij verstaan onder het “echte prefab” maatvaste elementen die na het storten in de mal blijven zitten en de volgende dag ontkist worden. Op die manier worden de meest maatvaste producten met minieme luchtbelvorming verkregen.

En wat kan Benoton dan in “Prefab” produceren?

Hieronder een groot scala aan mogelijkhedenen/of productgroepen waarin wij prefab kunnen aanbieden:

Afwatering-Bedrijfsvloerplaten-Betonputten-Betontrappen-Bloembakken-Bloktreden-Boombakken-Bordessen-Balkons en Galerijplaten-Bushaltes-Busbanden-Casco’s-Damwanden-Drempels-Fietspadelementen-Geleidebanden-Geleideblokken-Gevelelementen-Hangschorten-Kabelgoten-Keerwanden-Kolommen en wanden-Landhoofden-Massieve vloeren-Middengeleiders-Molgoten-Parkbanden-Parkeerplaten-Poeren-Prefab woningbouw-Prefab vloeren-Rabatbanden-Rammelstroken-Roostergoten-Rotondes-Scheidingsbanden-Sierbollen-Sierpalen-Sleufsilowanden-Stootbanden-Straatmeubilair-Trapbomen-Traptreden-Trottoirafritten-Verholen goten-Verkeersremmers-Zitbanken-Zitcarrees-Zitelementen-Zitpoefs

Als u wensen of vragen heeft over bepaalde artikelgroepen en/of  afwerkingen verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

X