Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Betontrappen en traptreden

(22 products)

Benoton heeft een groot assortiment standaard trapelementen in het totale leverprogramma. Traptreden worden hierbij onderscheiden door elementen die in de mal zijn verhard en elementen die direct na productie worden ontkist.

Elementen die in de mal zijn verhard zijn maatvaster en hebben in tegenstelling tot de direct ontkiste traptreden bijna geen luchtbelvorming aan het oppervlak. Traptreden welke direct ontkist worden geproduceerd zijn minder maatvast omdat de mal na productie direct van het element wordt gehaald. De elementen hebben dus de kans iets in de zakken en “uit te buiken”. Met name bij hogere trappartijen raden wij het gebruik van direct ontkiste traptreden sterk af en te kiezen voor prefab elementen.

Onafhankelijk van uw wensen kan Benoton traptreden leveren in vele uitvoeringen. Hierbij kunt u qua vorm denken aan weltraptreden, bloktraptreden, l-treden of taludtraptreden. Alle trappen worden standaard in grijs, hardsteenkleur of zwart geprocuceerd en kunnen hierna op verzoek verder worden bewerkt. Uitwassen, stralen en polijsten behoren tot onze standaard mogelijkheden.

Benoton onderscheidt zich in de markt door eenvoud. Gewoon de klant heel snel laten zien welke opstap standaard gemaakt kan worden.

Showing 1-20 of 22 results

Showing 1-20 of 22 results

X