Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

GeoSilent geluidsreducerende betonstraatstenen

(8 products)

GeoSilent geluidsreducerende betonstraatstenen zijn opgebouwd uit een onderlaag en deklaag met een speciale open structuur.

De GeoSilent is een bijzondere betonstraatsteen. Het reducerende effect van de GeoSilent is te danken aan de bijzondere oppervlaktetextuur (toplaag) in combinatie met een kleine vellingkant. Wordt de GeoSilent in keperverband gelegd dan bent u verzekerd van de hoogste effectiviteit. Door het passerende verkeer slibt het oppervlak niet dicht en blijft de geluidreducerende werking van de textuur optimaal. De toplaag van gebroken natuurlijk materiaal is een garantie voor blijvend mooie kleuren.

Stilte wordt bepaald door het oppervlak van de steen, de bestratingswijze maar ook de vlakheid van het wegdek. Het geluid wordt immers veroorzaakt door band-wegdek contact. Een goede en stevige fundering is noodzakelijk voor een vlak rijwegoppervlak. Keperverband wordt geadviseerd omdat omdat de stenen beter in verband blijven liggen. Bovendien komt de band dan niet recht op de voeg.

Showing 1-8 of 8 results

Showing 1-8 of 8 results

X