Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Betonbanden

(0 products)

Betonbanden zijn als kantopsluiting niet meer weg te denken uit ons hedendaagse straatbeeld. Vele afmetingen, uitvoeringen en bewerkingen kunnen tegenwoordig zonder problemen volgens de hoogste eisen en normen worden geleverd.
Omdat wij beschikken over de meest moderne productietechnieken en alle denkbare granulaten kunt u zelfs projectmatig kleur en bewerking bepalen. Ook als u projectmatig overweegt een apart formaat toe te passen adviseren wij u contact met ons op te nemen.

Veel opdrachtgevers, ontwerpers en werkvoorbereiders wensen de uitvoeringen van betonbanden en verschillende soorten kantopsluiting af te stemmen op de te gebruiken bestratingsmaterialen. Bij Benoton kunt u vrijblijvend met natuursteen, gebakken straatstenen en monsters van betonnen materialen in elke denkbare bewerking combineren.

Hieronder kunt u zien wat Benoton voor u kan betekenen op het gebied van betonnen banden en kantopsluiting. Ongeacht merk, soort of uitvoering kan Benoton op aanvraag vrijblijvend monsters voor u verzorgen.

X