Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Benoton
Dynamisch in steen

“De kwaliteit in advies, productie en levering van betonnen, keramische en natuursteen materialen kan beter.”. Dit is de doelstelling van het in september 2008 opgerichte bedrijf Benoton.

Op mijn viertiende jaar (1985) begon ik met vakantiewerk in de wegenbouw. Het was stoer werk en het was leuk om een paar centen te verdienen. Het vakkundig verwerken van alle denkbare bestratingsproducten was mijn eerste missie. Twee jaar later was het raak en was ik verliefd geraakt op het vak. Dit betekende dat mijn planning om accountant te worden bewust in de ijskast moest worden gezet. Het vakantiewerk moest mijn daadwerkelijke baan worden.

Het thuisfront was destijds niet erg blij met mijn keuze, maar ik beloofde mijn vader en moeder het op mijn eigen manier aan te gaan pakken. Ik volgde mijn gevoel. Na 11 jaar avondstudie op zowel GWW-gebied als op commercieel vlak gaf het thuisfront zich toch maar gewonnen.

Ik ben de vakmensen van ‘vroeger’ nog altijd dankbaar dat zij mij leerden wat je met handgereedschap kan bereiken. Echter was verder doorontwikkelen mijn motto. Vanaf de straat betrad ik de grote wereld van een toonaangevende betonfabrikant. Een fantastische tijd waarin ervaren mensen de tijd namen om te laten zien wat er met cement, water en toeslagmaterialen te maken is. Als adviseur een onmisbare ervaring in de huidige inframarkt.

Eigen visie bracht mij na 7 jaar van betonproducent naar de groothandelsmarkt. Hier lag de nadruk niet op verkopen, maar op begeleiding. Advies, de klant voordeel brengen en de wil hebben om in een situatie een aanvaardbare oplossing te vinden voor beide partijen was hier het streven. Praktische kennis was de basis om de volgende stap te zetten na 8 dienstjaren in de groothandel op infraniveau.
In 2008 was het tijd om na bijna 24 jaar ervaring mijn eigen visie te volgen en Benoton op te richten.

Vandaag de dag is Benoton ‘Dynamisch in Steen’ en leverancier voor de overheid, aannemerij, projectontwikkelaars, ingenieursbureau’s, architecten, hoveniers, bestratingsbedrijven en particulieren.

Specialisme in Prefab Beton, Sierbestrating en binnenvloeren hebben al vele malen geresulteerd in aansprekende projecten.

De kracht van Benoton is de jarenlange praktijkervaring die wij koppelen aan onze productkennis van de fabrikanten- en groothandelsmarkt.

Als adviseur en leverancier van alle denkbare betonnen, keramische en natuursteen producten verwijs ik u graag naar de mogelijkheden op onze website.

Met vriendelijke groet,

Berry Nohlen – Directeur Benoton B.V.

Leverancier

Voor indoor en outdoor projecten zijn wij onder andere leverancier van:

GWW-materialen
Prefab maatwerk beton
Parkbanden
Straatmeubilair
Gebakken straatstenen
Natuursteen
Betonnen goten
Keerwanden
Bedrijfsvloerplaten
Sierbestrating (via Stenenwinkel.nl)
Binnenvloeren en wanden (via Binnenvloeren.nl)
Veranda’s en tuinkamers (via Verandacentrum.nl)

Diensten

 Onze dienstverlening bestaat uit:

Inkoopadvies en inkoopondersteuning
Materiaaladvies met bijbehorend productietechnisch advies
Geotechnisch advies
Projectbegeleiding
Calculatiewerkzaamheden
Montage van straatmeubilair
Ontwerp, advies en aanleg van complete particuliere sierbestratingsprojecten
Adviseren, funderen, leveren en monteren van Verasol veranda’s en tuinkamers

Civiel-technisch advies

In de GWW-markt adviseren wij:

Aannemingsbedrijven
Overheidsinstellingen
Projectontwikkelaars
Ingenieursbureaus
Architecten
Hoveniersbedrijven
Bestratingsbedrijven

X